Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» протестує перед прес-конференцією Януковича


Так виглядала охорона Українського дому 4 липня 2012 року, коли Президент України Віктор Янукович скасував прес-конференцію
Так виглядала охорона Українського дому 4 липня 2012 року, коли Президент України Віктор Янукович скасував прес-конференцію
У Києві поблизу Українського дому, де об 11:30 має розпочатися прес-конференція Президента України Віктора Януковича, триває акція протесту, організована партією «Батьківщина».

Активісти опозиційної сили стоять від готелю «Дніпро» до стадіону «Динамо». Вони тримають партійні прапори. Прихильники «Батьківщини» розгорнули плакати «Досить брехати» та інші, а також прапори із портретом Юлії Тимошенко.

Правоохоронці пропускають людей за огородження перед Українським домом лише за журналістськими перепустками та за документами, які засвідчують, що людина працює в одній із двох будівель, що потрапили у зону міліцейського оточення.

При цьому безпосередньо поблизу Українського дому розташувалися близько 100 прихильників Партії регіонів. Міліція відмовляється пояснювати, на яких підставах вони пропустили прибічників однієї політичної сили.

Сьогодні в Києві відбудеться підсумкова прес-конференція Президента Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба глави держави. У липні 2012 року Янукович скасував прес-конференцію за кілька годин до її початку. Востаннє він спілкувався з пресою у грудні 2011 року.
XS
SM
MD
LG