Доступність посилання

ТОП новини

Власенко: сім’я Володимира Щербаня отримала 2 мільйони після вбивства Євгена Щербаня


Сергій Власенко
Сергій Власенко
Через два дні після вбивства народного депутата Євгена Щербаня з рахунків його дружини на рахунки сина Володимира Щербаня перерахували два мільйони доларів. Про це під час перехресного допиту в рамках судового слідства заявив захисник Сергій Власенко, повідомляє сайт «Батьківщини».

Зокрема, захисник назвав адресу, за якою Володимир Щербань був зареєстрований у США у 1996 році після вбивства Євгена Щербаня, і ця адреса також є місцем реєстрації фірми сина Володимира Щербаня Артема, який пройшов під номером 57 у народні депутати за списком Партії регіонів.

При цьому Володимир Щербань, який дає свідчення в суді, ствердно відповів на те, що йому відома ця адреса.

Проте відповіді на питання, чи були перераховані кошти, свідок не дав, оскільки слідчий суддя Ганна Медушевська зняла це питання, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У відповідь на це Сергій Власенко заявив: «Якщо суд не цікавить, хто отримав гроші Щербаня і мав мотиви для його вбивства, що ми тут з’ясовуємо?».

Раніше сьогодні в суді екс-голова Донецької обласної державної адміністрації звинуватив Лазаренка й Тимошенко в організації вбивства Євгена Щербаня через конфлікт бізнес-інтересів. Водночас Володимир Щербань заявив, що замовчував цю інформацію раніше, бо боявся за своє життя.
XS
SM
MD
LG