Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко перебуває в палаті – начальник Качанівської колонії


Ув’язнена Юлія Тимошенко продовжує перебування у своїй палаті Центральної клінічної лікарні №5 «Укрзалізниці», про переведення її до колонії не йдеться. Про це заявив начальник Качанівської жіночої виправної колонії Ігор Колпащиков.

За словами начальника колонії, 4 березня Тимошенко надіслала на його адресу листа, в якому повідомила про бажання взяти участь у засіданні Київського районного суду Харкова у справі щодо зловживань корпорації ЄЕСУ. З огляду на це ув’язнена попросила перенести заплановане довготривале побачення з дочкою Євгенією на іншу дату.

Адміністрація колонії передбачила усі заходи для етапування Тимошенко до суду і надіслала заяви до всіх відповідних органів, наголосив Колпащиков.

Коли сьогодні зранку начальник колонії прибув до лікарні, Тимошенко уникала спілкування. Вона «оберталася до мене спиною», відзначив Ігор Колпащиков. Він каже, що всі ці дії зафіксовані на відеокамеру і вони не містять жодної однозначної відповіді. Конвойна служба буде готова доправити Тимошенко на суду на 14:30, якщо на це буде згода ув’язненої.

Раніше Київський районний суд Харкова, який розглядає справу щодо зловживань у діяльності корпорації ЄЕСУ, відклав своє сьогоднішнє засідання до 14:30.
XS
SM
MD
LG