Доступність посилання

ТОП новини

Акція опозиції «Вставай, Україно!» стартує 14 березня


14 березня розпочнеться організована опозиційними партіями акція «Вставай, Україно!». Як інформує прес-служба «Батьківщини», протягом двох місяців марші й мітинги в рамках акції триватимуть у всіх обласних центрах, а завершиться вона всеукраїнським маршем у Києві.

Як нагадав сьогодні на прес-конференції голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, 9 березня біля пам’ятника Шевченкові опозиція оголосила про початок позапарламентської боротьби. За словами Яценюка, акція «Вставай, Україно!» розпочнеться в четвер, 14 березня, у Вінниці.

«Ми хочемо, щоб люди висловили свою позицію, що вони хочуть змін в цій країні, що вони не хочуть цього президента, що в нас є наш соціально-економічний пакет, який повинен бути негайно виконаний», – зазначив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що політична мета цієї акції – відставка президента Януковича. «Наше завдання сьогодні як опозиції – боротись не тільки в стінах українського парламенту, але і поза межами парламенту, тому що політична сила має силу тільки тоді, коли вона підтримується народом України», – додав один із лідерів опозиції.
XS
SM
MD
LG