Доступність посилання

ТОП новини

Міліція каже, що не перешкоджає акції опозиції у Вінниці


Вінницька міліція заявляє, що не чинить перешкод у проведенні опозиційної акції «Вставай, Україно!». «Прес-служби опозиційних сил і ВО «Батьківщина» розповсюджують недостовірну інформацію про те, що представники правоохоронних органів й Державтоінспекції блокують виїзди делегацій районів Вінниччини на акцію протесту «Вставай, Україно!». Сектор зв’язків з громадськістю у Вінницькій області повідомляє, що протягом березня на Вінниччині працівники Державтоінспекції спільно з представниками Укртрансінспекції проводять комплекс заходів з профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті», – йдеться в повідомленні правоохоронців.

Працівники ДАІ здійснюють посилений контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями автобусів, в першу чергу, за дотриманням швидкісного режиму, перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки, заявляють у міліції.

Водночас у ВО «Свобода» і «Батьківщині» заявили, що влада перешкоджає опозиціонерам в проведенні акції. За даними свободівців, представники правоохоронних органів і Державної автомобільної інспекції блокують виїзд делегацій районів Вінниччини на акцію протесту «Вставай, Україно!».

Крім того, в опозиції заявляють, що від їх імені у Вінниці напередодні акції протесту по цілому місту невідомі розклеїли величезну кількість підроблених листівок із логотипом ВО «Свобода». За словами опозиціонерів, в агітках вказано неправильні дані про день, час і місце збору акції.

Опозиція звертається до Генеральної прокуратури з вимогою розібратися у даній ситуації.
XS
SM
MD
LG