Доступність посилання

ТОП новини

Янукович у Польщі подивиться футбол


Зустрічі президентів Польщі і України Броніслава Коморовського (ліворуч) і Віктора Януковича є регулярними (архівне фото)
Зустрічі президентів Польщі і України Броніслава Коморовського (ліворуч) і Віктора Януковича є регулярними (архівне фото)
Президент України Віктор Янукович 22 березня відвідає Польщу з робочим візитом. Про це повідомила його прес-секретар Дарина Чепак.

Сайт глави польської держави інформує, що у Варшаві відбудеться зустріч Януковича з Броніславом Коморовським і президентом Угорщини Яношем Адером. Ітиметься про європейську інтеграцію України.

Після зустрічі президенти планують разом подивитися футбольний матч між збірними Польщі та України в рамках відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року.

«Головною темою розмов будуть відносини між Україною та ЄС у контексті реалізації українською владою умов для підписання договору про асоціацію під час саміту Східного партнерства в листопаді у Вільнюсі», – відзначив міністр канцелярії польського президента Яромір Соколовський.

Нинішній візит до Польщі – другий за короткий термін. 20-21 лютого Янукович вже відвідував цю країну, де мав зустрічі з президентами Польщі і Словаччини.
XS
SM
MD
LG