Доступність посилання

ТОП новини

Буде дата виборів – буде прізвище кандидата – УДАР про вибори мера Києва


Віктор Чумак
Віктор Чумак
Народний депутат від фракції УДАР Віктор Чумак заявляє, що опозиція оголосить свого кандидата на мери Києва тоді, коли офіційно стане відомо про дату проведення голосування. Про це він сказав у коментарі кореспонденту Радіо Свобода у кулуарах Верховної Ради.

«Опозиція визначилася: буде дата виборів – буде прізвище кандидата», – зазначив він.

За словами Чумака, парламентська більшість гальмує ухвалення дати проведення виборів мера Києва, тому що побоюється свого програшу. «Коли хочеш щось зробити, шукаєш можливості. Коли не хочеш чогось робити, шукаєш причину. Ми зараз будемо чути скільки завгодно причин, чому в Києві не можна провести вибори. Що немає можливості сформувати комісію, що немає можливості визначити ці комісії, щоб вони мали якесь представництво, тощо. Будуть говорити про те, що Конституційний Суд не дав висновку про термін проведення», – заявив він.

«Але ситуація в іншому: це – абсолютне небажання партії влади йти на київські вибори, тому що абсолютно зрозуміло, що Київ вони програли. Вони програли Київ по мажоритарні на виборах до Верховної Ради і зараз вони програють Київ на місцевих виборах. І тоді втратять повністю владу у столиці», – додав парламентар.
XS
SM
MD
LG