Доступність посилання

ТОП новини

Уряд закликає українців долучитися до ліквідації наслідків негоди


Уряд України закликає громадян по можливості долучитися до ліквідації наслідків негоди. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Кабінету Міністрів.

«Уряд організовує роботи з протидії стихії і закликає громадськість з розумінням поставитись до того, наскільки екстремальна ситуація склалася в зв’язку з негодою, та максимально убезпечити себе та інших від наслідків таких природних випробувань», – зазначають у прес-службі.

Зокрема, у Києві та Київській області, інформують в уряді, протягом кількох годин випало понад місячну норму опадів, через вітер на дорогах виникають снігові замети. «Рясні снігопади тривають, і, за прогнозами синоптиків, триватимуть ще довго», – йдеться у повідомленні.

«Абсолютно вся наявна снігоприбиральна техніка працює постійно. Водночас її роботі значно заважають автомобілі, припарковані обабіч доріг чи навіть покинуті водіями в негоду. Це значно ускладнює розчищення автошляхів, особливо в умовах інтенсивного снігопаду та заметілі», – додають у прес-службі.

Всіх водіїв закликають без нагальної потреби не виїжджати на дороги.

Прем‘єр-міністр України Микола Азаров «особисто тримає ситуацію на контролі, постійно слідкує за роботою оперативного штабу», діяльність якого координує віце-прем’єр Олександр Вілкул.
XS
SM
MD
LG