Доступність посилання

ТОП новини

Попов вибачився перед киянами


Олександр Попов
Олександр Попов
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вибачився перед киянами за незручності, що виникли під час ліквідації наслідків рясних снігопадів.

«Це не перший раз, коли в нас є надзвичайна ситуація, вона в нас була також у грудні. І я завжди кажу: кияни, не ображайтеся. Надзвичайна ситуація – це наша загальна проблема, тому є незручності, і за ці незручності я, безумовно, як керівник виконавчої влади прошу вибачення», – сказав Попов.

Водночас, за його словами, комунальні служби на даний час закінчують прибирати від снігу центральні автодороги й після цього розпочнуть прибирання на житлових масивах.

«Такого в історії не було – такої кількості опадів. Безумовно, це не тільки проблема влади, це проблема, в тому числі і людей, які можуть вийти і прибрати біля своєї машини. Хоча б біля своєї машини», – наголосив Попов. За його словами, це допомогло б снігоприбиральній техніці й комунальникам ефективніше виконувати свою роботу.

Як заявив голова КМДА, дії міської влади, спрямовані за останні два дні на подолання наслідків стихії, заслуговують на повагу.

Він також повідомив, що громадський транспорт у столиці до ранку 26 березня працюватиме в нормальному режимі.

У Києві через сильні снігопади була оголошена надзвичайна ситуація. Кабмін під час наради 24 березня оголосив 25 березня вихідним днем у Києві й Київській області.

Тим часом, в опозиції закликали Попова подати у відставку через провальну роботу комунальних служб.
XS
SM
MD
LG