Доступність посилання

ТОП новини

Президент Польщі знову заявив про підтримку України, але згадав про Власенка


Броніслав Коморовський, архівне фото
Броніслав Коморовський, архівне фото
Президент Польщі Броніслав Коморовський, який зустрівся в понеділок у Варшаві з головою Верховної Ради Володимиром Рибаком, підтвердив незмінну підтримку його країни зближенню Києва з Європейським Союзом і готовність надати експертну підтримку здійсненню реформ в Україні.

Як повідомив про цю зустріч чільний урядовець канцелярії президента Польщі Яромір Соколовський, голова польської держави висловив сподівання, що Верховна Рада ухвалить закони про реформи, необхідні для підписання угоди про асоціацію між Україною і ЄС.

При цьому Коморовський звернув увагу на важливе значення політичного клімату в Україні в контексті підписання угоди, зокрема, на негативний вплив на цей клімат рішення позбавити мандата депутата Сергія Власенка і способу цього позбавлення.

Наприкінці минулого тижня президент Польщі зустрівся у Варшаві і з президентом України Віктором Януковичем із участю їхнього колеги з Угорщини Яноша Адера, і темою тієї зустрічі, подробиць якої не повідомляли, теж було очікуване підписання угоди про асоціацію між Україною і Євросоюзом.
XS
SM
MD
LG