Доступність посилання

ТОП новини

На кордоні з Росією зібралися 740 вантажівок


Російські митники рекомендують не користуватися міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Троєбортноє – Бачівськ» на трасі М-3 «Москва – Київ» на українсько-російському кордоні, де в черзі чекають кілька сотень вантажівок. Про це повідомили в Центральному митному управлінні Федеральної митної служби Росії.

«На в’їзді до Росії, перед МАПП «Троєбортноє – Бачівськ» чекають 520 вантажних автомашин, на виїзді з Росії – 220 вантажних автомашин», – йдеться в повідомленні відомства.

При цьому в управлінні наголошують, що митна зміна пропускного пункту посилена і робота ведеться в цілодобовому режимі.

«Звертаємо вашу увагу, що у зв’язку з великою завантаженістю МАПП «Троєбортноє – Бачівськ» рекомендується скоригувати маршрут з урахуванням даних про завантаженість пунктів пропуску на російсько-українській ділянці кордону на сайті управління», – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, решта пунктів пропуску Брянської митниці, а також автомобільні пункти пропуску Бєлгородської, Воронезької і Курської митниць працюють у штатному режимі.

Днями через несприятливі погодні умови виїзд з Росії до України через міжнародний пункт пропуску «Троєбортноє – Бачівськ» на трасі М-3 «Москва – Київ» тимчасово припиняли.
XS
SM
MD
LG