Доступність посилання

ТОП новини

Азаров: звільнення київських чиновників справедливі


Київ, 25 березня 2013 року
Київ, 25 березня 2013 року
Прем’єр-міністр України Микола Азаров вважає обґрунтованим і справедливим звільнення низки київських чиновників за незадовільну роботу з ліквідації наслідків сильних снігопадів у столиці.

«Треба, щоб керівники міських служб брали на себе відповідальність і виявляли більше ініціативи в таких важких умовах. На жаль, не всі продемонстрували фаховість і відповідальність. Тому кадрове рішення щодо окремих керівників міського господарства обґрунтоване й справедливе», – сказав він, відкриваючи засідання Кабміну.

За словами прем’єра, після завершення ліквідації наслідків снігової стихії в країні буде також розглянуте питання про відповідальність інших керівників.

Як заявив Азаров, рясний снігопад у Києві продемонстрував слабкі сторони організації життя міста, зокрема, столиці потрібна окружна дорога, поліпшення логістики щодо в’їзду важких фур до міста, вдосконалення транспортних розв’язок, збільшення одиниць снігоприбиральної техніки.

Прем’єр висловив сподівання, що кияни з розумінням поставляться до того, що таку величезну кількість снігу неможливо прибрати за декілька днів.

Вчора ввечері голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака, звільнив керівника управління з надзвичайних ситуацій Віталія Пшеничного і наказав підготувати документи на звільнення генерального директора «Київавтодору» Георгія Глинського.

У Києві й області протягом доби 22-23 березня випала місячна норма опадів. Робота громадського транспорту в місті була паралізована. На даний час комунальні служби намагаються розчистити місто від снігу. Але на дорогах і далі затори, а громадський транспорт переповнений, особливо у пікові ранковий і вечірній час.
XS
SM
MD
LG