Доступність посилання

ТОП новини

У соцмережах розмістили оголошення про платний набір на мітинги в Києві – видання


Ілюстраційне фото (мітинг опозиції у Львові, 16 березея 2013 року
Ілюстраційне фото (мітинг опозиції у Львові, 16 березея 2013 року
Інтернет-видання «Українська правда» повідомило в неділю, що в соціальній мережі «ВКонтакте» розміщене оголошення про набір людей на мітинг на платній основі на вівторок, 2 квітня, в центрі Києва.

За участь в акції тривалістю 3 години обіцяють 50 гривень. Місце й час зустрічі буде повідомлено додатково, але орієнтуватися просять на 8-у годину ранку в Маріїнському парку, що біля будівлі Верховної Ради.

В особистому листуванні в соцмережі кореспондент видання з’ясувала, що мітинг буде Партії регіонів.

Крім того, в тій же соцмережі з’явилося повідомлення про збір проплаченого мітингу 2 квітня від партії УДАР. Там за годину-дві стояння обіцяють 30 гривень. За вказаним телефонним номером кореспондентові видання підтвердили, що мітингувати треба за УДАР.

Водночас народний депутат від цієї партії Ірина Геращенко запевнила, видання, що УДАР, «можливо, чи не єдина політична сила, яка ніколи не вдається до таких форм залучення своїх прихильників», і що вона спростовує причетність УДАРу до цієї «провокації зі збором людей за гроші».

За її словами, «у нас усі провокації мають єдиного автора».

У п’ятницю опозиційні партії «Батьківщина», «Свобода» і УДАР закликали киян прийти у вівторок, 2 квітня, під Верховну Раду, щоб домогтися призначення виборів міської ради і міського голови.
XS
SM
MD
LG