Доступність посилання

ТОП новини

Раду заблокують, якщо не буде рішення про вибори в Києві – Кличко (ВІДЕО)


Кличко погрожує блокувати Раду
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:42 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Кличко погрожує блокувати Раду

Лідер фракції УДАР у Верховній Раді Віталій Кличко заявляє про намір заблокувати роботу парламенту, якщо не буде вирішене питання з датою виборів у Києві.

«Ми вимагатимемо виборів мера Києва. Якщо їх не буде, ми блокуватимемо трибуну, блокуватимемо роботу парламенту», – сказав він, виступаючи на мітингу біля будівлі Верховної Ради.

Зі свого боку, лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що депутати опозиційних фракцій мають намір домогтися, крім призначення дати виборів у Києві, повного скасування пенсійної реформи. Крім того, опозиція хоче відставки уряду Миколи Азарова.

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, виступаючи на мітингу, закликав прихильників опозиції продовжувати боротьбу й заявив, що їх має бути більше на акціях.

Біля будівлі Верховної Ради на вулиці Грушевського, як і раніше, перебувають кілька тисяч прихильників опозиції, хоча їхня кількість трохи зменшилася. Вони стоять на проїжджій частині, рух транспорту перекритий.

З іншого боку від центрального входу до Верховної Ради відбувається мітинг «Молодь України – за європейське майбутнє», в якому бере участь кількасот людей. На цій акції голосно грає музика, періодично виступають учасники.

Лідери опозиційних фракцій у Верховній Раді закликали киян 2 квітня вийти на мітинг, щоб вимагати призначення дати виборів мера Києва і депутатів Київради.
XS
SM
MD
LG