Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада знову не працює, Попов чекає на вибори


Олександр Попов, голова Київської міської державної адміністрації
Олександр Попов, голова Київської міської державної адміністрації
Опозиційні фракції Верховної Ради продовжують розпочате напередодні блокування трибуни і президії. Це сталося після того, як у вівторок парламент не підтримав призначення чергових виборів мера Києва й депутатів Київської міської ради на 2 червня.

«Блокування продовжується. Метою зупинки роботи Верховної Ради є виключно забезпечення дотримання закону та Конституції політичними фракціями», – написав на своїй сторінці у Facebook депутат від Батьківщини Леонід Ємець.

Тим часом, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявляє, що вже давно чекає від Верховної Ради рішення про визначення дати проведення виборів мера Києва та Київради. Про це він сказав журналістам під час виїзної наради, повідомляє УНІАН.

«Це питання виключно у площині Верховної Ради і Конституційного суду. Я вже давно чекаю, коли відбудуться вибори. Тому що вони повинні відбутись і треба ставити крапку в цій інтризі, у цьому марафоні», – сказав призначений президентом Януковичем голова адміністрації.

2 квітня Верховна Рада не підтримала в другому читанні проект постанови «Про призначення чергових виборів депутатів Київської міської ради та Київського міського голови». Документом передбачалося призначити чергові вибори в Києві на 2 червня 2013 року.
XS
SM
MD
LG