Доступність посилання

ТОП новини

Переговори про розблокування Ради поки безрезультатні – Тягнибок


Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок
Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок
Опозиційні фракції «Батьківщина», УДАР і «Свобода» заявляють про безрезультатність переговорів між представниками фракцій і керівництвом парламенту з розблокування роботи Верховної Ради.

«Закінчилася нарада. На жаль, жодних зрушень порівняно з учорашнім днем ми не спостерігаємо, хоча для нас це не нове», – сказав голова фракції свободівців Олег Тягнибок.

«На теперішній час, ми так розуміємо, що ніяких вказівок парламентським фракціям Партії регіонів і комуністам зверху не надходило. Вони намагаються далі відтерміновувати проведення київських виборів. Для нас вже є абсолютно очевидним, що рішення Конституційного суду буде на користь політичної волі Банкової», – додав депутат.

Водночас голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що вимоги опозиції залишаються незмінними: призначення виборів у Києві, скасування пенсійної реформи і відставка уряду Миколи Азарова.

Опозиціонери заявили, що блокування роботи парламенту триватиме.

2 квітня опозиційні депутати заблокували президію і трибуну парламенту після того, як Верховна Рада відмовилася призначити чергові вибори мера Києва й Київради.
XS
SM
MD
LG