Доступність посилання

ТОП новини

«Регіони» назвали деструктивними дії опозиції


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)
Партія регіонів оприлюднила в четвер заяву у зв’язку з, як мовиться в ній, деструктивними діями опозиції у Верховній Раді.

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді в цій заяві наголошує, що її політична сила «відкрита до переговорів – але не мовою агресивних ультиматумів і шантажу».

«Партія регіонів не дозволить агресивній меншості узурпувати законодавчу гілку влади, диктувати суспільству свої хворобливі вимоги, робити державу заручницею брудних політичних ігрищ», – мовиться в заяві.

Її оприлюднили в день, коли фракція Партії регіонів та її союзники зібралися не в заблокованій опозицією сесійній залі, а в будівлі комітетів Верховної Ради, і проголосили свої збори повноцінним сесійним засіданням. Більшість стверджує, що діяла, відповідно до регламенту, законно, мала достатньо присутніх депутатів і ухвалила цього дня низку законів.

Опозиція ж заявила про повну нелегітимність того зібрання як парламентської сесії, посилаючись на той же регламент. На думку опозиції, таким чином Партія регіонів влаштувала спробу незаконної узурпації влади і конституційного перевороту.
XS
SM
MD
LG