Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: я в політиці був і в політиці залишуся


Юрій Луценко, 7 квітня 2013
Юрій Луценко, 7 квітня 2013
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, помилуваний указом президента, заявляє, що не має наміру брати участь у виборах президента у 2015 році, однак і надалі займатиметься політикою.

Як наголосив Луценко журналістам, які чекали його на виході з колонії, «Україна починає робити правильні кроки з припинення політичних репресій». «Звичайно, найбільша моя радість сьогодні – що я виходжу до таких самих вільних друзів, однодумців, і нас буде на одного Луценка більше», – сказав він.

На запитання, чи займатиметься він політикою, Луценко відповів: «Я нікуди з політики не йшов, тому я нікуди не повертаюся. Я в політиці був і в політиці залишуся».

«Так, я дійсно маю наміри займатися політикою. Хочу особливо підкреслити: я не маю жодних амбіцій щодо президентської кампанії 2015 року – вся моя діяльність зосереджуватиметься на підтримці тих кандидатів від демократичних сил, які на сьогодні вже вималювалися у суспільстві. Я буду робити все, щоб не завадити жодному з цих кандидатів і добитися спільної перемоги», – додав Юрій Луценко.
XS
SM
MD
LG