Доступність посилання

ТОП новини

Путіну сподобалася акція Femen


Президент Росії Володимир Путін заявив, що йому було відомо про заплановану на ярмарку в Ганновері акцію представниць групи Femen, і вона йому сподобалася.

«Подякуйте українським дівчатам, вони вам допомагають розкрутити ярмарок», – заявив Путін сьогодні в Ганновері.

За його словами, без таких акцій інтерес до щорічного Ганноверського ярмарку був би менший. «Що вони там кричали, чесно кажучи, я не дуже розчув, бо сек’юриті працюють дуже різко. Такі здоровані навалилися на дівчат. Це, мені здається, неправильно, можна було б м’якше з ними поводитися», – сказав Путін.

Він зауважив, що в акціях Femen немає нічого нового. «Ми всі вже звикли до цих акцій, і нічого страшного я тут не бачу», – сказав російський президент.

Водночас він висловив сумнів стосовно того, що такі акції можуть слугувати політичним цілям.

«Якщо хтось хоче дискутувати з політичних питань, то краще це робити в одягненому вигляді, а не роздягатися. Роздягатися потрібно в інших місцях», – сказав Путін.

Сьогодні активістки руху Femen влаштували акцію на промисловому ярмарку в Ганновері, коли її оглядали канцлер Німеччини Анґела Меркель і президент Росії Володимир Путін. Кілька дівчат роздяглися до пояса й почали вигукувати нецензурні гасла. Написи на їхніх тілах називали Путіна диктатором і посилали його «на три літери». Охорона затримала дівчат.
XS
SM
MD
LG