Доступність посилання

ТОП новини

23-річна регіоналка не буде директором філармонії в Черкасах – міністр


Леонід Новохатько
Леонід Новохатько
23-річна представниця Партії регіонів Ольга Сисоєва, яка стала виконувачем обов’язків директора Черкаської обласної філармонії, не повинна в майбутньому очолювати цей заклад. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив міністр культури Леонід Новохатько.

«Я з «губернатором» мав розмову. Я висловив свою категоричну точку зору, що ця людина не повинна очолювати філармонію у подальшому. «Губернатор» зі мною погодився і сказав, що він не збирається далі ініціювати її призначення», – сказав Новохатько.

За словами міністра, вік, попередній життєвий досвід і попередні посади Сисоєвої не відповідають тому закладові, який вона сьогодні тимчасово очолює. «На моє глибоке переконання, обласний музичний чи просто драматичний театр, обласна філармонія у будь-якому обласному центрі – це поважні установи в очах людей. І воно так насправді і є. Тому хотілося б, що навіть коли й виникає вакансія, треба її зайняти тимчасовою людиною, бо там зараз конкурс оголошений», – сказав Новохатько.

Міністр наголосив, що ця людина не є директором, а в. о. директора філармонії на час проведення конкурсу.

Днями стало відомо про те, що в Черкасах 23-річна представниця Партії регіонів Ольга Сисоєва стала виконувачем обов’язків директора Черкаської обласної філармонії. Поки що вона очолюватиме заклад, доки триватиме конкурс на заміщення вакантної посади.

Ольга Сисоєва – депутат міської ради від Партії регіонів. Від 2006 до 2011 року здобувала вищу освіту у Черкаському національному університеті імені Хмельницького за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова». За цей час вона попрацювала адміністратором на приватному підприємстві, журналістом у черкаській обласній газеті «Акцент», головним редактором газети «Рідне місто Черкаси». А впродовж останнього року вона очолювала Черкаський міський палац молоді.
XS
SM
MD
LG