Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція буде знову вносити резолюцію недовіри уряду – Яценюк


Голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк обіцяє, що опозиція вноситиме резолюцію недовіри урядові і надалі.

Після закриття сьогоднішнього засідання Верховної Ради Яценюк наголосив, що в опозиції прекрасно усвідомлюють, що «основна проблема перебуває в площині президента Віктора Януковича».

Відповідаючи на запитання, чому не всі депутати фракції «Батьківщина» голосували за резолюцію недовіри Кабінету міністрів, Яценюк наголосив, що фракція одноголосно підтримала цей проект постанови.

«Сьогодні були мобілізовані і всі сьогодні голосували. Хтось у лікарні, хтось захворів, але вся фракція була в озброєнні. І всі, хто був у парламентській залі, проголосували», – сказав Яценюк.

Верховна Рада сьогодні не підтримала резолюцію недовіри Кабінету міністрів України. За рішення проголосували 190 народних депутатів за необхідних 226, зокрема 88 депутатів із фракції «Батьківщина», тоді як загалом до фракції входить 95 парламентарів. Від УДАРу резолюцію підтримали 35 депутатів із 42, з Компартії «за» проголосував 21 із 32 депутатів, позафракційні – 10 із 32. Фракція ВО «Свобода» голосувала за відставку уряду в повному складі – 36 депутатів.
XS
SM
MD
LG