Доступність посилання

ТОП новини

Власник ТВі: ми вирішимо ситуацію законним шляхом протягом доби


Власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський
Власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський
Власник телеканалу ТВі Костянтин Кагаловський заявляє, що не продавав канал, а документи про це підроблені. Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, він заявив про це сьогодні у Києві. За словами Кагаловського, він впевнений, що поверне канал собі.

Він наголосив, що має намір протягом доби розібратися з ситуацією: «Законним чином ми це питання вирішимо протягом 24 годин від того, як ми з вами тут зібралися. Те, що питання з підробленою довіреністю можна вирішити і вивести людей на чисту воду, я в цьому впевнений».

Водночас Кагаловський не захотів розповідати, яким чином має намір вирішити цю ситуацію.

Він також висловив припущення, що захоплюють телеканал не люди зі влади, а хтось «значно дрібніший». «Думаю, жуліки, які вкрали канал, зараз ходять і пропонують цей канал серйознішим людям», – сказав Кагаловський.

Тим часом, відсторонена від керівництва гендиректор Наталія Катеринчук заявила, що звернулася до міліції з позовом про незаконне захоплення каналу невідомими людьми.

Сьогодні на сайті телеканалу з’явилася інформація про те, що новим генеральним директором ТВі замість Наталії Катеринчук став Артем Шевченко, а новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.
XS
SM
MD
LG