Доступність посилання

ТОП новини

Посол США в Україні запропонував шляхи вирішення проблем в економіці


Джон Теффт
Джон Теффт
Сполучені Штати Америки сподіваються, що угода про асоціацію Україна-ЄС буде підписана не пізніше, ніж у 2013 році. Про це заявив надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джон Теффт під час спілкування зі студентами Київського національного економічного університету.

За його словами, поглиблення співпраці України з Євросоюзом запропонує Україні «найкращі гарантії процвітання і стабільності для нинішнього і майбутнього поколінь».

Посол також окреслив загальні тенденції розвитку української економіки і виокремив чотири основних аспекти, на яких Україні варто, на його думку, зосередити свою увагу.

«По-перше, неухильно дотримуватись курсу політики і реформ, націлених на побудову міцних стосунків з іноземними партнерами. По-друге, посилити верховенство законів, спрямованих на підтримку бізнесового клімату. По-третє, сигналізувати про відкриті двері для бізнесу в тих секторах, в яких Україна прагне до диверсифікації. І наостанок, забезпечити такий формат і зміст вищої освіти, який відповідатиме майбутнім потребам країни», – сказав Теффт.

Наприкінці зустрічі посол відповів на запитання студентів.

Україна розраховує підписати угоду про асоціацію з Європейським союзом у листопаді 2013 року під час саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі.
XS
SM
MD
LG