Доступність посилання

ТОП новини

Міліція з’ясовує, чому пораненому в центрі Києва вчасно не надали допомогу


Міліція Києва перевіряє інформацію свідків про те, що лікарі приватної клініки не надали вчасної допомоги пораненому на вулиці Саксаганського чоловікові, який згодом помер від ножових поранень.

Як повідомляється на сайті міліції Києва, очевидці звернули увагу на те, що поруч з місцем вбивства розташована приватна клініка, лікарі якої не відреагували на цю ситуацію і не надали допомогу потерпілому.

Цю інформацію перевіряють, відомості про цю подію внесені до Єдиного реєстру за статтею «ненадання допомоги хворому медичним працівником». Триває досудове розслідування.

У соцмережах незабаром після події з’явилася інформація очевидців про те, що чоловік був живий, у нього був слабкий пульс. Повідомлялося також, що свідки намагалися викликати когось із лікарів приватної клініки, яка розташована поруч. Але їм відмовили. Зрештою лікар з клініки прибув на місце, але чоловік вже помер, пишуть у соцмережах.

23 квітня в центрі Києва вдень двоє невідомих завдали ножових поранень 35-річному жителю Київської області.

За попередніми даними міліції, між цією людиною і двома чоловіками в арці будинку сталася словесна перепалка, яка переросла в бійку. У результаті чоловік дістав удар ножем у ділянку біля серця і незабаром помер.

Зловмисники втекли з місця злочину. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.
XS
SM
MD
LG