Доступність посилання

ТОП новини

Путін каже, що отримав два листи від Березовського


Володимир Путін
Володимир Путін
Президент Росії Володимир Путін одержав два листи від бізнесмена Бориса Березовського з проханням повернутися до Росії. Про це він сказав під час спілкування з росіянами в ефірі центральних телеканалів і радіостанцій.

«Першого листа я одержав від нього на початку цього року в лютому, напевно, а другого – зовсім недавно, вже після його смерті», – сказав Путін.

«Так, він пише про те, що вважає, що зробив багато помилок, завдав збитку, просить його звільнити і дати можливість повернутися на батьківщину», – сказав Путін.

Президент Росії також повідомив, що не відповів на ці листи. «Він просив можливість повернутися до Росії. Звичайно, глава держави може помилувати, але для цього потрібно зробити юридичний аналіз, я вже не кажу про моральний бік справи. Потрібно було проконсультуватися з Верховним судом, прокуратурою», – сказав президент Росії.

Відповідаючи на запитання, чи могла смерть Березовського бути організована західними спецслужбами, Путін сказав: «Все можливо, але у нас такої інформації немає».

Минулого місяця 67-річний Березовський був знайдений мертвим у своєму будинку неподалік Лондона.

Березовський швидко розбагатів у Росії в 1990-х роках, але емігрував до Великої Британії в 2000 році після конфлікту з президентом Володимиром Путіним.
XS
SM
MD
LG