Доступність посилання

ТОП новини

У Сумах в рамках акції «Вставай, Україно!» проходить марш прихильників опозиції


У Сумах в рамках акції «Вставай, Україно!» проходить марш прихильників опозиції. Як повідомили у прес-службі ВО «Батьківщина», у марші беруть участь кілька тисяч осіб.

Колону очолюють голови парламентських фракцій «Батьківщина» Арсеній Яценюк, «УДАР» Віталій Кличко та «Свобода» Олег Тягнибок, народні депутати від «Батьківщини», серед яких Сергій Пашинський, Ірина Купрейчик, Олег Медуниця.

Люди тримають прапори опозиційних сил, портрети лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, плакати «За Україну, за її долю, за честь і волю, за народ!», «Україні волю! Юлі Волю!», «Суми та Тимошенко разом!», «Ні – політичним репресіям!», «Суми за Юлю», «За справедливу зарплату!», «Роботу для кожного!», «За достойну пенсію!».

Як повідомило агентство УНІАН, на вулиці Соборній в районі Спасо-Преображенського собору перед учасниками акції, які несли розгорнуте полотнище Державного прапору України, невідомі розкидали капусту та моркву. Правоохоронці не затримали провокаторів.

Сьогодні о 7-й годині ранку на площі Незалежності, де мав відбутися мітинг опозиції, три вантажні автомобілі розвантажили три тонни моркви, яку швидко почали розбирати перехожі.

В опозиції заявляли, що міська міліція перешкоджає проведенню акції, однак правоохоронці спростували таку інформацію.
XS
SM
MD
LG