Доступність посилання

ТОП новини

Кличко-старший обіцяє вийти на ринг і відстояти свій титул чемпіона світу


Лідер партії УДАР, чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко обіцяє знову вийти на ринг. В інтерв’ю газеті «Сегодня» він нагадав, що сьогодні є офіційний претендент на пояс WBC – Бермейн Стіверн.

«Поєдинок відбудеться, зараз необхідно визначитися з датою. Після цього всі чутки (що він йде з рингу – ред.) самі собою розвіються», – зазначив Кличко.

28 квітня канадський боксер Бермейн Стіверн виграв бій у американця Кріса Ареоли і став офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC, яким володіє Віталій Кличко.

9 вересня 2012 року Віталій Кличко захистив свій титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC, здобувши перемогу в Москві над німецьким боксером Мануелем Чаррою. Це був 47-й бій у професійній кар’єрі Кличка, 41 із 45 виграних боїв він закінчив достроково, а два програв (через травми).
Брати Клички володіють усіма п’ятьма найпрестижнішими боксерськими поясами у світі: Володимир є чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, а Віталій – чемпіон світу за версією WBC.
XS
SM
MD
LG