Доступність посилання

ТОП новини

«Батьківщина» і «Свобода» заявили, що їх не пускають на телебачення з великоднім вітанням


Центральні телеканали відмовилися розміщувати привітання Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка з Великоднем, повідомила в понеділок прес-служба Об’єднаної опозиції.

«Протягом трьох тижнів Об’єднана опозиція «Батьківщина» вела переговори з комерційними службами українських телеканалів щодо розміщення привітання лідерів опозиції Юлії Тимошенко та голови парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка з Великоднем. Центральні канали відмовилися розміщувати ці ролики на будь-яких умовах», – заявили у прес-службі.

Також у понеділок прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода» теж повідомила, що центральні телеканали відмовили й цій партії в розміщенні великоднього привітання. Упродовж квітня «Свобода» вела переговори з центральними телеканалами щодо розміщення великоднього сюжету, мовиться в цьому повідомленні, але ближче до Великодня вони відмовили в цьому.

Спочатку, посилаючись на відсутність вільного часу в сітці мовлення, в ротації ролика «Свободі» відмовив «Перший національний». А згодом без жодних пояснень розміщувати великоднє привітання відмовилися й телеканали медіахолдингу Пінчука, зокрема, ICTV, заявили у «Свободі». Крім того, за їхнім повідомленням, надавати ефірний час для привітання з Великоднем відмовилися й кілька обласних телеканалів.

Цього року Великдень для більшості християн в Україні, які користуються юліянським літургійним календарем, припадає на 5 травня.
XS
SM
MD
LG