Доступність посилання

ТОП новини

Пономарьов бажає Огневич перемогти на «Євробаченні»


Злата Огневич
Злата Огневич
Цього вечора у шведському місті Мальме – півфінал пісенного конкурсу «Євробачення». Від України виступає Злата Огневич із піснею Gravity.

Перший учасник конкурсу «Євробачення» від України, співак Олександр Пономарьов у коментарі Радіо Свобода назвав Огневич «професійним» виконавцем і додав, що дуже задоволений тим, що вона представляє Україну цього року.

При цьому Пономарьов не взявся оцінювати її шанси на успіх. За його словами, це може залежати «від зірок на небі». «Так як казино, як лотерея. Від чого це залежить ніхто не знає. Я не можу оцінити тому, що конкурс «Євробачення» непрогнозований. Пам’ятаєте, коли перемогли «Лорді». Тоді от перемогли «Лорді», які взагалі в принципі не особливо і співають, а вони перемогли. Було багато нормальних вокалістів. Тому я ніколи не прогнозую такий конкурс як «Євробачення», а просто бажаю успіху нашій представниці, того, щоб вона перемогла і гарно заспівала» – каже Пономарьов.

Нині Україна змагається на «Євробаченні» водинадцяте. Найуспішнішим був виступ Руслани з піснею «Дикі танці» у 2004 році, коли вона перемогла.
XS
SM
MD
LG