Доступність посилання

ТОП новини

Міністр внутрішніх справ пообіцяв, що винних у побитті журналістки покарають


Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко на зустрічі з народними депутатами пообіцяв у понеділок, що винних у побитті журналістки під час сутички в центрі Києва, що сталася в суботу, покарають.

Він також додав, що триває службова перевірка за фактом можливої бездіяльності працівників київської міліції, а слідчі та оперативники «посилено працюють, аби з’ясувати повну картину подій та притягнути винних до відповідальності», повідомило управління зв’язків із громадськістю МВС.

За цим повідомленням, міністр запевнив, що в вівторок зустрінеться на цю тему і з журналістами.

Народні обранці Арсен Аваков, Леонід Ємець та Ірина Геращенко «поставили багато запитань щодо дій міліції 18 травня, про хід розслідування побиття журналістки «5-го каналу» і пошуку підозрюваних, а також отримали відповіді на всі питання» від міністра, його заступника та інших посадовців МВС, мовиться в повідомленні.

Натомість прес-служба партії «Батьківщина» повідомила про цю ж зустріч із посиланням на слова депутата Ємця, що Захарченко «не зміг відповісти на запитання, як військова техніка – БТР без номерних знаків – опинилася в самому центрі міста та проїхала через усі кордони міліції».

У суботу в центрі Києва, де відбувалися акції опозиції і Партії регіонів, сталася сутичка, коли опозиціонери перепиняли військовий панцирник, що їхав біля місця опозиційної акції, а на них напали міцні хлопці спортивної статури. При цьому від дій невідомих молодиків потерпіли журналісти телевізійного «5-го каналу» Ольга Снісарчук і видання «Коммерсант-Україна» Влад Содель.
XS
SM
MD
LG