Доступність посилання

ТОП новини

У Києві з’ясовують, чому важливо шукати нові ніші в сучасній літературі


Макс Кідрук
Макс Кідрук
У київському креативному просторі «Часопис» розпочинається чергова зустріч мистецького клубу «Обличчя» – із Максом Кідруком, автором першого в Україні технотрилера «Бот».

Гість розкаже, чому важлива комерціалізація книги, чому в Україні досі немає «мільйонників» на кшталт Кінга, Брайна чи Паттерсона і чому важливо шукати нові ніші в сучасній українській літературі.

Максим Кідрук – молодий український письменник, мандрівник, інженер-енергетик за фахом. Написав 11 книг (7 художніх, 4 — на технічну тематику) та відвідав близько 30 країн, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Бразилія, Нова Зеландія, Чилі, Ангола, Намібія, острів Пасхи.

Про свої мандри світом Кідрук написав «Мексиканські хроніки. Історія однієї Мрії» (здобув ІІ премію на конкурсі «Коронація слова» у 2009 році), «Подорож на Пуп Землі», «Навіжені в Перу», «Навіжені в Мексиці» та «Любов і піран’ї». Найновішою книгою автора є «Бот».

«Бот» – це перший український технотрилер, гостросюжетний роман, в якому поєднуються сучасні технології, людська психологія та чисто голлівудський «екшн».
XS
SM
MD
LG