Доступність посилання

ТОП новини

На акції в Броварах побили журналіста – УДАР


У Броварах під час суботника у парку «Перемога» побили журналіста, а двох активістів відвезли до райвідділку міліції. Про це повідомив депутат від УДАРу Павло Різаненко.

«Усі ми прийшли у цей парк не ламати і не трощити паркан, а для того, щоб його демонтувати, оскільки він незаконно встановлений приватним підприємством «Феско», яке належить Сергію Федоренкові – особистому масажистові Миколи Азарова», – заявив Різаненко.

За його словами, коли вони прийшли на місце, де був паркан, там вже стояла міліція. Доки активісти спілкувались із заступником начальника міліції, в натовпі з’явились «особи характерної зовнішності» – «спортсмени».

«Спочатку ці гопники просочились у натовп, і потім почалась бійка. Біля мене стояв журналіст, якого один із цих гопників жорстоко вдарив по обличчю. Іншу людину взагалі побили до крові», – повідомив Різаненко.

На вимогу Різаненка затримати винних у побитті журналіста та громадського активіста міліція не відреагувала.

Наразі учасники мітингу та народний депутат перебувають у райвідділку міліції, де тримають затриманих активістів.

Федоренко є депутатом Броварської міськради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій. Партія регіонів висувала Федоренка на парламентських виборах 2012 року своїм кандидатом у мажоритарному округу в Броварах, але він програв вибори представникові «УДАРу» Павлу Різаненкові.
XS
SM
MD
LG