Доступність посилання

ТОП новини

Ударівець подав до суду на Азарова


Микола Азаров
Микола Азаров
Народний депутат фракції УДАР Сергій Каплін звернувся до Окружного адміністративного суду Києва щодо бездіяльності прем’єра Миколи Азарова, який не відповідає на його депутатські звернення.

Як повідомляє офіційний сайт УДАРу, Каплін направив на адресу прем’єра депутатське звернення щодо зловживання службовим становищем директором кадрового забезпечення секретаріату Кабміну Юрієм Євтєєвим, в якому вимагає перевірити факти неправомірного присвоєння йому другого рангу державного службовця і ймовірне застосування чиновником зброї проти сільських жителів. За інформацією парламентаря, інцидент стався, коли селяни намагалися повернути захоплений чиновником місцевий пляж.

«Відповідно до закону, Азаров мав письмово відповісти на звернення протягом десяти днів. Минуло майже два місяці, відповіді немає. Проте в результаті мого звернення до прокуратури остання вже порушила справу проти чиновника за фактом його стрілянини по людях», – заявив Каплін.

При цьому депутат наголосив, що, незважаючи на розголос, якого набула ця справа, прем’єр продовжує відмовчуватися. «Я звертався до прем’єра через ЗМІ, з трибуни парламенту, а він демонстративно ігнорує українські закони та покриває «Лозинського номер два». Тому я подав позов до суду і прошу визнати протиправною бездіяльність прем’єр-міністра України Азарова щодо ненадання в установленому законом порядку письмової відповіді на депутатське звернення, направлене 18 квітня цього року», – сказав Каплін.

Реакції прем’єра на цей позов поки що немає.
XS
SM
MD
LG