Доступність посилання

ТОП новини

У Василькові на виборах міського голови спостерігають «десант» депутатів Верховної Ради


На виборах міського голови Василькова Київської області активно працюють депутати Верховної Ради як із провладних, так і з опозиційних фракцій.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на виборчій дільниці № 321281 побувала депутат Інна Богословська (фракція Партії регіонів), на одній із дільниць перед завершенням голосування чекають на голову фракції УДАР Віталія Кличка. Сьогодні вдень на кількох дільницях побував голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

Спостерігачі громадянської мережі «Опора», які проводять паралельний підрахунок явки, станом на 20:00 фіксують участь у голосуванні 31,44% виборців. Дані територіальної виборчої комісії відчутно відрізняються – 34,15%.

В партії УДАР побоюються, що на деяких виборчих дільницях після їхнього закриття о 22:00 можуть статися перебої з електрикою, і це може бути використано для фальсифікацій. Про це на своїй сторінці у Facebok написав висуванець цієї політичної сили Сергій Сабов.

Всього на посаду міського голови Василькова претендують понад 20 кандидатів.

2 червня в Україні відбуваються позачергові вибори сільських, селищних та міських голів. Ці вибори Верховна Рада призначила 21 березня.
XS
SM
MD
LG