Доступність посилання

ТОП новини

Українські абітурієнти складають перший тест


Зовнішнє незалежне оцінювання 2013 року починається сьогодні об 11:00 із тестування з хімії.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадують, що на виконання тесту відведено 2,5 години, він міститиме 60 завдань.

Під час зовнішнього незалежного оцінювання цього року вперше запроваджують 15-хвилинні технологічні перерви для перевірки фактів порушення правил участі в тестуванні.

В центрі оцінювання також звертають увагу учасників зовнішнього незалежного оцінювання на те, що на вході до пункту тестування необхідно показати сертифікат ЗНО, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, а також запрошення-перепустку для участі в тестуванні.

У разі відсутності одного з зазначених документів або пред’явлення їхніх копій абітурієнт пройти тест не зможе.

Крім того, учасники тестування не повинні мати при собі засобів зв’язку, пристроїв зчитування, опрацювання, збереження і відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, не передбачених процедурою тестування.

Раніше в Міносвіти повідомили, що близько 70% пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання цього року обладнають металошукачами й іншими приладами, щоб не допустити використання абітурієнтами мобільних телефонів й інших пристроїв.

На проходження ЗНО 2013 року зареєструвалося близько 322,5 тисячі абітурієнтів.
XS
SM
MD
LG