Доступність посилання

ТОП новини

Міліція знає ще двох нападників на журналістів – ЗМІ


Влад Содель (в окулярах з фотоапаратом) і Ольга Сніцарчук (її тримає колега) одразу після побиття, Київ, 18 травня 2013 року
Влад Содель (в окулярах з фотоапаратом) і Ольга Сніцарчук (її тримає колега) одразу після побиття, Київ, 18 травня 2013 року
Журналісти Ольга Сніцарчук та Владислав Содель у вівторок майже цілий день спілкувалися із співробітниками правоохоронних органів, де дізналися про встановлення особи ще двох із нападників на них.

Раніше міліція встановила особи 11 нападників, повідомляє «Комерсант-Україна».

«Міліція встановила особи ще двох осіб, які брали участь у нападі на нас – ми брали участь у їх перехресному допиті. Прокуратура зараз займається питанням службового бездіяльності співробітників міліції, яка 18 травня спокійно спостерігали, як на нас нападають», – повідомила Ольга Сніцарчук.

18 травня під час мітингу опозиції особи в спортивних костюмах побили журналістку «5 каналу» Сніцарчук і фотографа газети «Коммерсант-Україна» Соделя. Це відбувалося на очах міліціонерів, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу. 22 травня суд відпустив затриманого жителя Київської області Вадима Тітушка під заставу.
XS
SM
MD
LG