Доступність посилання

ТОП новини

Луценко каже, що готовий до активної політичної діяльності


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявляє, що стан здоров’я дозволяє йому повноцінно повернутися в політику, проте йому потрібні ще деякі медичні дії. Про це він заявив сьогодні перед засіданням Києво-Святошинського райсуду Київської області, де розглядатиметься його скарга на незаконність дій першого заступника генерального прокуратора Рената Кузьміна щодо незаконності його арешту.

«Я повністю готовий до участі в українській політиці. Мій стан здоров’я не такий гарний, як хотілося б моїй сім’ї, але не такий поганий, як хотілося б моїм ворогам», – сказав екс-міністр.

За словами Луценка, він пройшов курс лікування в Польщі. «У Центральному клінічному госпіталі Варшави я пройшов обстеження і ще одну невелику операцію, ще дві серйозні дії заплановано на пізніше, коли під’їдуть фахівці. На жаль, нині їх немає на території Польщі, але я повністю готовий до повноцінної участі в українській політиці», – наголосив екс-міністр.

При цьому він зауважив, що, ймовірно, йому доведеться ще кілька разів виїхати за кордон «для невеликих медичних процедур». «Але я повною мірою є учасником політичного процесу і вже тиждень як займаюся цим буквально з ранку до ночі», – підсумував Луценко.

Після звільнення з ув’язнення через помилування президента Луценко заявляв, що не хоче ставати найближчим часом депутатом парламенту, а також повідомив, що не має наміру створювати нову партію або громадський рух.
XS
SM
MD
LG