Доступність посилання

ТОП новини

Кисельов каже, що бажання отримати громадянство України не пов’язане з політичними амбіціями


Російський журналіст Євген Кисельов, який на початку червня звернувся до президента Віктора Януковича з проханням про отримання українського громадянства, каже, що його рішення не пов’язане з політичними амбіціями.

В ефірі Радіо Свобода у відповідь на запитання, чи не мотивоване його рішення наміром у майбутньому обиратися в український парламент чи працювати в адміністрації президента, Кисельов зазначив: «Я не маю таких планів, намірів чи бажань».

Євген Кисельов зазначив, що в Україні йому цікаво працювати. «У Росії зараз працювати – це вже не перший рік, багато років – складно, а на телебаченні – практично неможливо. На російському телебаченні правлять «аркадії мамонтови». В Україну мене запросили працювати. Я сюди не прагнув, так життя склалося. Спочатку запросили попрацювати на ТВі, потім – на «Інтер». Виявилося, цікаво. От і все», – зазначив він.

За його словами, у житті він «багато разів плив проти течії». «Це навіть захопливо, в якомусь сенсі», – додав Кисельов.

Євген Кисельов нині очолює «Національні інформаційні системи» – компанію, яка виробляє новинні програми для українського телеканалу «Інтер». Віднедавна він також є ведучим щотижневої підсумкової програми на цьому телеканалі.
XS
SM
MD
LG