Доступність посилання

ТОП новини

Луценко не вступає у «Батьківщину», але обіцяє працювати на єдину мету


Лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко не вступатиме у «Батьківщину», однак працюватиме на відновлення довіри виборців до опозиції. Про це він сказав під час виступу на об’єднавчому з’їзді «Батьківщини».

«Я сьогодні не вступив у партію «Батьківщина» по одній простій причині: я впевнений, що найбільший потенціал змін – не в опозиційних партіях, а у формально безпартійному суспільстві, яке перестало чути політиків», – заявив Луценко.

«Це найбільша проблема України – нестача довіри. Я знаю, що я вмію найкраще: говорити та заражати енергією та вірою людей. Я почну шлях до тієї ж мети, до якої йде «Батьківщина», знизу, від людей, організовуючи взаємозв’язок опозиційних партій і людей, які далі не хочуть жити в такі псевдо-Україні», – додав він.

На думку Луценка, «важливим компонентом майбутньої перемоги є не дискусії про те, хто єдиний кандидат, а робота над тим, щоб цього кандидата підтримали мільйони безпартійних».

«Кандидатом у президенти від опозиції має бути людина, яка має стартових 30%, яка має з самого початку нав’язати свої правила виборів, свої правила майбутньої країни», – наголосив Юрій Луценко.
XS
SM
MD
LG