Доступність посилання

ТОП новини

Соболєв: з’їзд ПРП можливий у вересні


Сергій Соболєв
Сергій Соболєв
Народний депутат від «Батьківщини» Сергій Соболєв допускає проведення з’їзду партії «Реформи і порядок» щодо припинення її діяльності у вересні. Про це він сказав журналістам, передають «Українські новини».

«Я впевнений, що ми це зможемо зробити десь у вересні, тобто це буде вже після того, як ми підведемо підсумки юридичної ліквідації окремих структур, і вже після цього вийдемо на окреме і конкретне рішення з’їзду», – заявив він.

Соболєв пояснив, що члени партії на місцях повинні будуть на партійних конференціях ухвалити рішення про припинення діяльності і після цього вступати в місцеві організації «Батьківщини».

Він зазначив, що процес ускладнюється тим, що парторганізації політсили «Реформи і порядок» мають статус юридичних осіб, а для їхньої ліквідації необхідний тривалий час.

15 червня на об’єднавчому з’їзді «Батьківщини» Соболєв отримав партійний квиток члена цієї партії. Його також оголосили одним із заступників голови «Батьківщини». Донині він був лідером партії «Реформи і порядок».
XS
SM
MD
LG