Доступність посилання

ТОП новини

Рибак: Янукович готовий зустрітися з головами фракцій


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє про готовність президента Віктора Януковича зустрітися з головами фракцій парламенту в найближчі дні. Про це спікер сказав на засіданні погоджувальної ради, відповідаючи на запитання голови фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка про те, коли відбудеться зустріч із президентом.

«Я зустрічався з Віктором Федоровичем. У мене відбулися дві зустрічі минулого тижня. Ми обговорили всі питання. Всі питання, які піднімали ви, є у президента, і він готовий зустрітися», – зауважив Рибак.

За його словами, минулого тижня президент був зайнятий – перебував за кордоном із офіційним візитом. На початку цього тижня в Україні з візитом перебуває президент Білорусі Олександр Лукашенко.

«Я думаю, в найближчі дні така зустріч із президентом відбудеться, і ми обговоримо питання, які ви окреслили перед президентом. Але сьогодні і завтра у нього дуже насичений графік», – сказав Рибак.

Водночас Яценюк попросив спікера зв’язатися з главою держави і з’ясувати у нього точну дату і час, коли Янукович зможе зустрітися з лідерами фракцій.

Представники опозиції вимагають, щоб Віктор Янукович виступив перед депутатами зі своїм щорічним посланням.
XS
SM
MD
LG