Доступність посилання

ТОП новини

У Львові скасували маршрут тролейбуса до тубдиспансеру через погану дорогу (ВІДЕО)


У Львові скасували маршрут тролейбуса до тублікарні через жахливу дорогу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:48 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Комунальне підприємство «Львівелектротранс» скасувало маршрут тролейбуса №11 до міського цвинтаря і Львівського обласного фтизіопульмонологічного центру через погану дорогу на відрізку 100 метрів. Відтак люди, а це переважно малозабезпечені, позбавлені дешевого виду транспорту, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Шість років тому тубдиспансер домігся від міської влади, щоб маршрут тролейбуса продовжили до лікарні. Адже сюди щодня приїжджають сотні людей не лише відвідати рідних, але й на консультацію. Однак від зими дорога цілком розбита і її досі не відремонтували. Чимало водіїв просто відмовляються їхати, побоюючись не лише зламати автомобіль, але й перевернутись.

Головний лікар Львівського обласного фтизіопульмонологічного центру Любомир Рак розповів Радіо Свобода, що лікарня сплачує податки Пустомитівському району, але розташована за львівською адресою, тому виглядає на те, що дорога не має господаря.

Тим часом, «Львівелектротранс» звернувся до служби автомобільних доріг у Львівській області і до Сихівської райадміністрації Львова з проханням відремонтувати дорогу, що веде до міського цвинтаря і тублікарні.

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук зазначив в одному з інтерв’ю Радіо Свобода, що якісні дороги є одним із пріоритетом у його діяльності на посаді керівника Львівщини.
XS
SM
MD
LG