Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр назвав місію Європарламенту важливою для асоціації


(архівне фото)
(архівне фото)
Прем’єр-міністр Микола Азаров заявив у четвер, що робота моніторингової місії Європейського парламенту надзвичайно важлива для того, щоб стало можливо підписати угоду про асоціацію з ЄС на саміті «Східного партнерства» в листопаді у Вільнюсі.

Саме на роботу цієї місії покладається сподівання, що з цього приводу буде знайдене «компромісне рішення», наводить слова Азарова департамент інформації та комунікацій із громадськістю секретаріату Кабінету міністрів.

У четвер Азаров зустрівся зі співголовами місії, які нині перебувають в Україні, колишнім президентом Польщі Александром Квасневським і колишнім президентом Європарламенту Патом Коксом, мовиться в повідомленні.

У середу Александр Квасневський, прибувши до України, заявив, що місія «працює», зокрема, над питанням про можливе лікування колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко за кордоном.

Євросоюз висунув Україні низку умов, за яких можливе підписання угоди про асоціацію до Вільнюського саміту, серед яких і подолання проблеми вибіркового правосуддя, в першу чергу у справі Тимошенко.
XS
SM
MD
LG