Доступність посилання

ТОП новини

Суд арештував підозрюваних у жорстокому зґвалтуванні на Миколаївщині


Врадіївський райсуд на Миколаївщині вирішив заарештувати на 60 днів двох підозрюваних у зґвалтуванні і побитті молодої жінки. Про таке рішення суду повідомляє прокуратура Миколаївської області, яка проводить досудове слідство у цій справі.

Прес-служба прокуратури Миколаївської області підтвердила, що один із затриманих у Врадіївці, співробітник міліції, є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва.

«Ця ситуація дуже прикра для всіх працівників прокуратури. Проте зазначимо: цей факт ніяк не може вплинути і не впливає на хід слідства. Об’єктивне і
неупереджене розслідування даного кримінального провадження є справою честі для прокуратури, і всі винні в цьому жорстокому злочині повинні понести заслужене покарання», – йдеться в повідомленні прокуратури.

За даними відомства, «щодо участі в здійсненні злочину третьої особи, також співробітника міліції, то ці дані перевіряються дуже ретельно».

Ця справа викликала обурення громади селища. Кілька сотень людей зібралися біля будівлі суду, який розглядав рішення про запобіжний захід для затриманих підозрюваних, вимагаючи покарати винуватців жорстокого зґвалтування. За повідомленнями місцевих ЗМІ, правоохоронці побоюються самосуду щодо підозрюваних у злочині.
(Відео «Новости-N»)

Минулого тижня 29-річну дівчину у Врадіївці Миколаївської області знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства на тілі. Потерпілу шпиталізували до реанімації.

28 червня міліціонера і ще одного чоловіка затримали за підозрою в зґвалтуванні, розбійному нападі і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Потерпіла жінка вказує ще на одного працівника міліції, який нібито причетний до скоєння даного злочину, проте зазначений співробітник міліції, в день скоєння злочину перебував на чергуванні і стверджує, що того дня з райвідділу не відлучався.
(Відео «Новости-N»)
XS
SM
MD
LG