Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів не проти «круглого столу» Тимошенко, але закликають опозицію працювати


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
Партія регіонів не проти ініціативи екс-прем’єра Юлії Тимошенко щодо створення національного «круглого столу» для виконання Україною критеріїв, необхідних для підписання угоди про асоціацію з ЄС. Про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сьогодні в парламенті.

«Ми не проти «круглих столів» і готові брати участь у будь-якому «круглому столі», якщо він сприятиме вирішенню якоїсь проблеми. Але дуже хотілося б, щоб наша опозиція активно підключилася до вирішення питань, пов’язаних з євроінтеграцією», – цитує Єфремова сайт Партії регіонів.

Водночас, за його словами, необхідно своєю роботою показувати приклад, а потім уже проводити «круглі столи» і вчити інших. «Ми повинні своєю роботою показувати приклад, а потім уже обговорювати те, що ми робимо. А то ми хочемо обговорювати на всю країну і когось учити, при цьому самі нічого не роблячи», – заявив регіонал.

Також він наголосив, що сьогодні у парламенті є цілий ряд законопроектів, які необхідно прийняти на шляху євроінтеграції України. «Ми самі цим питанням займаємося абияк, і при цьому будемо збирати «круглий стіл» і вчити інших, як це робиться, або розповідати, як ми успішно працюємо», – додав Єфремов.

Минулого тижня колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала створити національний круглий стіл для виконання Україною критеріїв, необхідних для підписання угоди про асоціацію з ЄС. Юлія Тимошенко звернулася не лише до опозиції й громадськості, а й до влади. За її словами, підписання угоди про асоціацію нині під загрозою, а національний круглий стіл та відмова депутатів від літніх канікул вирішать ситуацію, і навіть за 67 днів можна буде впоратись із завданнями.

Натомість у провладній більшості заклики колишнього екс-прем’єра називають черговим піаром і переконують, що підготовка до підписання угоди з ЄС триває і без круглого столу, і без участі Тимошенко.
XS
SM
MD
LG