Доступність посилання

ТОП новини

Миколаївщина: підозрюваний у зґвалтуванні міліціонер не визнає своєї вини


Лейтенант міліції, затриманий за підозрою в зґвалтуванні, розбої і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень мешканці Врадіївки Миколаївської області, заперечує свою провину. Про це сьогодні повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко.

За його словами, другий затриманий у цій справі – єгер, який визнав свою провину за всіма трьома злочинами і вказав, що чинив їх разом із затриманим співробітником міліції.

«Фактично за вчинення злочину нам дає свідчення одна людина, що не є працівником міліції», – заявив Єфименко.
(Відео «Новости-N»)

Щодо участі в зґвалтуванні і побитті жінки ще однієї людини, також міліціонера, про що заявляє потерпіла, заступник прокурор заявив, що на даний момент доказів цього немає, і ця людина продовжує працювати у Врадіївському райвідділі міліції.

27 червня 29-річну дівчину у Врадіївці Миколаївської області знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства на тілі. Потерпілу шпиталізували до реанімації. 28 червня міліціонера і ще одного чоловіка затримали за підозрою в зґвалтуванні, розбійному нападі і нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Потерпіла жінка вказує ще на одного працівника міліції, який нібито причетний до скоєння даного злочину, проте зазначений співробітник міліції, в день скоєння злочину перебував на чергуванні і стверджує, що того дня з райвідділу не відлучався.

Ця справа викликала обурення громади селища. Кілька сотень людей зібралися біля будівлі суду, який розглядав рішення про запобіжний захід для затриманих підозрюваних, вимагаючи покарати винуватців жорстокого зґвалтування. За повідомленнями місцевих ЗМІ, правоохоронці побоюються самосуду щодо підозрюваних у злочині.

(Відео «Новости-N»)
XS
SM
MD
LG