Доступність посилання

ТОП новини

Янукович бере на свій контроль справу про зґвалтування у Врадіївці


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Президент України Віктор Янукович узяв під особистий контроль розслідування Генеральною прокуратурою справи про зґвалтування 29-річної жительки селища Врадіївки Миколаївської області.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Янукович доручив генеральному прокурору Віктору Пшонці провести нараду з керівництвом Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ для вивчення всіх фактів участі співробітників правоохоронних структур у протиправних діях.

«Керівники СБУ та МВС, за дорученням президента, мають найближчим часом провести колегії щодо виявлення фактів і запобігання правопорушенням. Результатом проведених колегій має стати чіткий план щодо приведення дій персонального складу правоохоронних служб до вимог чинного законодавства», – йдеться в повідомленні на сайті глави держави.

Минулої ночі жителі Врадіївки взяли штурмом і утримували райвідділ, оскільки вважали, що міліціонери переховують одного з учасників зґвалтування 29-річної місцевої жительки.

Жінку сильно побили і зґвалтували наприкінці минулого тижня, зараз вона з травмами перебуває в лікарні. Серед двох підозрюваних є працівник міліції. Жінка заявляла, що до злочину причетний і ще один міліціонер, але правоохоронці заперечують це. За їхніми словами, цей чоловік був на чергуванні того вечора. Відеозапис, який має це підтвердити, зараз вивчають.
(Відео «Новости-N»)
XS
SM
MD
LG