Доступність посилання

ТОП новини

Депутат знайшов чорний хід, яким «міліціонер ішов на зґвалтування»


Андрій Парубій
Андрій Парубій
Депутат від «Батьківщини» Андрій Парубій разом із бізнесменом Аркадієм Корнацьким провели власне розслідування щодо ймовірної причетності до зґвалтування на Миколаївщині лейтенанта міліції Євгена Дрижака. Він міг вийти з райвідділку на місце злочину в обхід відеокамер, заявив Радіо Свобода Парубій.

«Мешканці Врадіївки знають, що міліціонери під час чергування виходять з райвідділку в місто і камери цього не фіксують. Ми провели розслідування і знайшли чорний хід. Ми зайшли до відділку і продемонстрували представникам прокуратури, що цього не видно на відео. Отже, Дрижак не має алібі. Нам повідомили, що зараз він перебуває на допиті в прокуратурі, і там розглядають питання взяття його під варту», – заявив депутат.

Парубій зауважив, що люди не припиняють пікетувати будівлю районної міліції. За його словами, акції не припиняться доти, доки Євген Дрижак не буде заарештований і доки не звільниться з посади керівник Миколаївської області Микола Круглов.

Врадіївці, які беруть участь у протесті, вважають, що на посаді він зможе впливати на слідство і допомагати підозрюваним уникнути відповідальності.

(Відео «Новости-N»)

29-річну жінку сильно побили і зґвалтували минулого тижня, зараз вона з тяжкими травмами перебуває в лікарні. Серед двох осіб, яких затримали за підозрою в скоєнні злочину, є працівник міліції. Жінка заявляла, що до злочину причетний і ще один міліціонер, але правоохоронці заперечують це. За їхніми словами, цей чоловік був на чергуванні того вечора. Відеозапис, який має це підтвердити, зараз вивчають.

Перебування другого міліціонера на волі і викликало протести з боку місцевих жителів, які вимагають його негайного арешту. Минулої ночі жителі Врадіївки взяли штурмом і утримували райвідділ, оскільки вважали, що міліціонери переховують одного з учасників зґвалтування 29-річної місцевої жительки.
XS
SM
MD
LG