Доступність посилання

ТОП новини

УДАР: обрання Охендовського – частина плану переобрання Януковича


Влада остаточно підтвердила, що намагається втілити будь-якими способами обрання президента Януковича на другий термін. Так у партії Віталія Кличка УДАР оцінили обрання Михайла Охендовського головою Центральної виборчої комісії.

«З порушенням законів, регламенту і процедури голосування провладні фракції в парламенті здійснили кадрові зміни в складі Центрвиборчкому», – вважають в УДАРі, нагадуючи про звільнення колишнього голови ЦВК Володимира Шаповала та призначення Олександра Копиленка.

«Шаповал не писав заяви про звільнення з посади голови ЦВК, а президент вніс кандидатуру Копиленка на члена Центрвиборчкому без будь-якого обговорення, пропозицій і узгодження з фракціями парламенту, як це передбачено законом», – ідеться в заяві УДАРу

«Тепер «по гарячих слідах» ЦВК обирає свого голову з однієї кандидатури – Михайла Охендовського, який у 2007 увійшов до складу Центрвиборчкому за квотою Партії регіонів», – відзначають у партії Віталія Кличка і додають, що «все це робиться для того, щоб у будь-який спосіб забезпечити перемогу Януковича на президентських виборах 2015 року».

Раніше президент України Віктор Янукович привітав обрання Михайла Охендовського головою ЦВК і назвав це «свідченням визнання авторитету серед колег і високого професіоналізму».
XS
SM
MD
LG