Доступність посилання

ТОП новини

У Житомирі, Львові та Полтаві мітингували на підтримку жителів Врадіївки


У Житомирі близько ста активістів Житомирської міської організації ВО «Свобода» провели сьогодні біля облдержадміністрації мітинг на підтримку жителів Врадіївки і з вимогою відставки чинного Президента України Віктора Януковича та міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. Як інформує УНІАН, учасники акції тримали плакати: «Свавільній владі – відсіч громади!», «Зупиніть свавілля – припиніть війну!» та інші.

У Львові представники громадських організацій і політичних сил теж провели акцію солідарності з мешканцями Врадіївки. Близько 100 учасників акції вимагали переатестації всіх працівників міліції.

Присутні тримали прапори із символікою ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина», а також плакати з написами: «Покращення» від Захарченка: вбивства, згвалтування, свавілля», «Свавільній владі – відсіч громади!», «Врадіївка повстала – повстане Львівщина!».

Також мітингували і в Полтаві. Після акції біля Полтавської ОДА, учасники акції перемістилися до будівлі управління МВС України у Полтавській області. Там відбувся ще один мітинг з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка і припинення «міліційного бєспрєдела».
XS
SM
MD
LG